Nieuws

Nieuws

Zaterdag 11 februari 2023 (van 13.00 tot 15.00) willen wij met vrijwilligers weer bomen planten. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via info@voedselbosschouwen.nl

November/december 2022 we hebben weer veel bomen geplant. Waaronder ook fruitbomen en struiken. Hierdoor zijn de eerste proef fruitlanen gerealiseerd.

De noten bomen hebben de droogte goed doorstaan deze zomer, sept 2022

Zaaidag voor kinderen zaterdag 21 mei 2022

Op zaterdagochtend 21 mei 2022 zijn alle kinderen die het leuk vinden om mee te helpen met zaaien van harte welkom op Voedselbos Schouwen. Het is de bedoeling dat kinderen onder begeleiding van een volwassene mee doen. We zullen die dag zonnebloemen, pompoenen en lupines gaan zaaien. Het programma ziet er als volgt uit. Om 10 uur starten we op het voedselbos met koffie, thee en limonade. Daarna lopen we een rondje langs de windsingel en de notenboomgaard en vertellen we wat over Voedselbos Schouwen. En dan is het tijd om te gaan zaaien. De activiteit duurt tot ongeveer 11.30 uur. Vind je het leuk om samen met je (klein)kinderen mee te doen? Meld je dan aan. Er is plek voor maximaal 15 kinderen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar femke@voedselbosschouwen.nl. Na aanmelding ontvang je via de mail meer informatie over de zaaidag.

We hebben er zin in en zien jullie graag volgende week op het voedselbos.

Boom plantdagen zaterdag 6 en 13 november 2021

Op zaterdag 6 en 13 november 2021 organiseerden wij twee succesvolle plantdagen. Veel enthousiaste vrijwilligers hielpen met uitgraven en het planten van de bomen voor de windsingel. Iedereen hartelijk bedankt.

24 april 2021 Eerste aanplant.

De eerste groep vrijwilligers die met elkaar de eerste bomen hebben gepland in Voedselbos Schouwen. Een mooie eerste stap.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en ontwikkelingen van Voedselbos Schouwen, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief. U kunt u aanmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar femke@voedselbosschouwen.nl. U kunt Voedselbos Schouwen ook volgen via Facebook.