Voedselbos cadeaubon

Voedselbos cadeaubon

Geef een stukje voedselbos cadeau!

Als u Stichting Voedselbos Schouwen financieel wilt ondersteunen, dan kan dit door een cadeaubon te kopen (verkrijgbaar vanaf € 25,-), waarbij u een stukje voedselbos cadeau geeft. Met dit cadeau levert u een bijdrage aan het realiseren van het voedselbos en dus een bijdrage aan natuurherstel én het produceren van gezond en duurzaam voedsel.

  • Voor € 25 is het mogelijk om 300m2 bloemenranden aan te leggen.
  • Voor € 50 is het mogelijk om 3 fruitbomen aan te planten.
  • Voor € 75 is het mogelijk om 2 notenbomen aan te planten.

Wilt u (u zelf) een stukje voedselbos cadeau geven, stuur dan een e-mail naar femke@voedselbosschouwen.nl of neem contact op met Femke van den Heuvel via 06 – 41 18 42 11.

Wilt u geen cadeaubon, maar wel een donatie doen? Heel graag! U kunt het geld overmaken naar IBAN NL TRIO 0320 2152 02 t.n.v. Voedselbos Schouwen.

Uw financiële bedrage wordt zeer op prijs gesteld en wordt gebruikt om zaaigoed, planten en bomen te kopen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten en ontwikkelingen van Voedselbos Schouwen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar femke@voedselbosschouwen.nl onder vermelding van “aanmelding nieuwsbrief”.